Over A. Jansen B.V.

A Jansen B.V. biedt al ruim 50 jaar duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden.

Circulariteit zit in ons DNA! Reststromen uit de sloop recyclen we tot gecertificeerde grondstoffen voor nieuwe bouwmaterialen. Zo dragen we bij aan een duurzame gebouwde omgeving.

Werken bij A. Jansen B.V. - home

Onze divisies

Holding

A Jansen B.V. Holding is de verzameling van onze divisies: Infra, Recycling, Beton, Betonwaren en Transport & Verhuur. Het hoofdkantoor in Son huisvest diverse afdelingen: het secretariaat, de financiële en administratieve afdeling, HR, Marketing & Communicatie, ICT, MVO, Management & Directie en de commerciële binnendienst van de verschillende divisies.

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk snel of er een geschikte vacature voor jou tussen zit. Ook open sollicitaties, stagiaires en afstudeerders zijn van harte welkom.

Bekijk alle holding vacatures >

Infra

A. Jansen - Machinist Grondverzet/Sloop

Bij onze divisie Infra werken we aan diverse projecten: van sloop, tot grondwerk voor het bouwrijp maken van percelen, bodemsanering van verontreinigde grond, asbestsanering en wegenbouw. Hierdoor hebben we een groot scala aan specialisaties in huis. Denk aan werkvoorbereiders en calculators op kantoor, tot uitvoerders, voormannen, machinisten en slopers op de bouwplaats.

Bouw jij mee aan een duurzame omgeving? We maken graag kennis met je!

Recycling

A. Jansen - divisie recycling

De verwerking van steen- en betonpuin, glas, verontreinigde grond en teerhoudend asfalt gebeurt op onze recyclingvestigingen in Son en Helmond.

Jaarlijks verwerken we hier zo’n 1,2 miljoen ton aan inerte afvalstromen. Het grootste gedeelte van de verwerkte afval- en reststromen krijgen als hoogwaardige secundaire grondstof een nieuwe toepassing in de wegenbouw en onze betonmortel en betonproducten. Zo is de cirkel rond.

Geïnteresseerd om ook een bijdrage te leveren aan circulariteit? Hopelijk maken we snel kennis met jou!

Beton

A. Jansen - divisie beton

Vanuit onze betoncentrales in Son, Helmond, Etten-Leur en Amsterdam leveren we betonmortel voor de groot en klein zakelijke markt.

Voor iedere klant en toepassing maken we een mengsel op maat. Van standaard beton tot hoge sterktebeton of het cementloze geopolymeerbeton.

Met de toepassing van hoogwaardige secundaire grondstoffen uit onze recycleprocessen dragen we bij aan een duurzaam gebouwde omgeving.

Bouw jij mee?

Betonwaren

A. Jansen - divisie betonwaren

Het is als spelen met lego, maar dan voor grote mensen! Bij Legioblock maken we betonblokken voor diverse toepassingen, zoals opslaghallen, sleufsilo’s en keerwanden. We begeleiden nationale en internationale klanten van A tot Z: van advies op locatie tot het opstellen van een constructieberekening, bouwtekeningen en het vervoer naar en opbouw op de bouwlocatie. Het totale plaatje.

Daarom bestaat ons team uit medewerkers vanuit verschillende invalshoeken. Kom jij ons team versterken?

Transport & Verhuur

A. Jansen - divisie transport & verhuur

De divisie Transport & Verhuur is de verbindende schakel in de keten. We vervoeren bouwafval, puin en grondstoffen naar onze vestigingen en bouwmaterialen naar projecten voor klanten.

Daarnaast verhuren we betonpompen en betonmixers. We beschikken over een eigen wagenpark, werkplaats en planhuis in Son.

Interesse in een stabiele baan in een leuk team? Bekijk snel onze vacatures.

Shredder recycling

A. Jansen - divisie schredder recycling

Jansen shredder recycling is gevestigd in Moerdijk. In de geavanceerde verwerkingsinstallatie schredderen we producten met samengestelde metalen, zoals autowrakken, fietsen, apparatuur en lichtere onderdelen van industrieel schroot. Dit afval zetten we om in herbruikbare materialen. Al het overgebleven materiaal dat niet verwerkt kan worden storten we veilig en verantwoord op een erkende stortplaats.

Wil jij ons team komen versterken? Kijk of er een passende vacature voor jou tussen zit!

Circulariteit

Circulariteit krijgt ook in de bouw steeds meer aandacht. Dat besef zit er bij ons al ruim 50 jaar in. 98,5% van onze reststromen krijgt een herbestemming als hoogwaardige grondstof voor de wegenbouw, beton en betonwaren.

  • Recycling van sloopafval
  • Grondstoffen voor gecertificeerde producten
  • Producten in nieuwe toepassingen
  • Alle disciplines onder één dak
  • Slim en duurzaam ondernemen

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over een vacature, stage of werken bij A. Jansen B.V.? Of staat er op dit moment geen passende vacature open voor jou, maar ben je wel geïnteresseerd in ons bedrijf? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Neem vrijblijvend contact op met onze HR-afdeling!

Medewerk(st)er Personeelsadministratie (20 uur)

Op de hoogte blijven van A. Jansen B.V.?